Kira Toussaint : Toussaint scherpt Nederlands record aan | Sport | Telegraaf.nl - Op 14 november 2020 zwom zij in boedapest het wereldrecord 50 meter rugslag.

Kira Toussaint : Toussaint scherpt Nederlands record aan | Sport | Telegraaf.nl - Op 14 november 2020 zwom zij in boedapest het wereldrecord 50 meter rugslag.. Ze legde de afstand af in 59,11 seconden. 16 hours ago · amstelveense kira toussaint zevende in olympische finale 100 meter rugslag. Het goud ging naar de australische wereldrecordhoudster kaylee mckeown in 57,47, voor kylie masse uit. Kira toussaint is onze troef op dit onderdeel, maaike de waard werd in de halve finales uitgeschakeld. "first of all, i want to give a huge congratulation to the amazing swimming of @dawson_kathleen,…"

De start van toussaint was prima en halverwege lag ze nog op de vijfde plaats, maar helaas kon ze dat niet vasthouden en finishte ze uiteindelijk als zevende. 16 hours ago · amstelveense kira toussaint zevende in olympische finale 100 meter rugslag. In the semifinals of the 2012 european short course championshi. Kira toussaint is als zevende geëindigd op de 100 meter rugslag. Helaas voor de zuiderburen is langplassen geen onderdeel op de spelen, anders had manneken pis al flink wat gouden medailles om zijn.

'Arno Kamminga en Kira Toussaint veranderen tijdens de ...
'Arno Kamminga en Kira Toussaint veranderen tijdens de ... from www.telegraaf.nl
Vandaag staat er bij het zwemmen in tokio onder meer de finale van de 100 meter rugslag voor vrouwen op het programma. Helaas voor de zuiderburen is langplassen geen onderdeel op de spelen, anders had manneken pis al flink wat gouden medailles om zijn. Team belgië krijgt steun van een wel heel bekende supporter. De zwemster tikte in de finale aan in 59,11 seconden. Het goud ging naar kaylee mckeown in 57,37. De australische kaylee mckeown won de gouden medaille. Jul 27, 2021 · kira toussaint heeft op de olympische spelen niet voor een verrassing kunnen zorgen in de finale van de 100 meter rugslag. 17 hours ago · kira toussaint in olympische finale 100m rugslag.

Het goud ging naar kaylee mckeown in 57,37.

Kira toussaint ( amstelveen, 22 mei 1994) is een nederlandse zwemster. 16 hours ago · amstelveense kira toussaint zevende in olympische finale 100 meter rugslag. 18 hours ago · de nederlandse kira toussaint kwam in de finale van de 100 meter rugslag in actie op de olympische spelen in tokio. Het goud ging naar kaylee mckeown in 57,37. De start van toussaint was prima en halverwege lag ze nog op de vijfde plaats, maar helaas kon ze dat niet vasthouden en finishte ze uiteindelijk als zevende. In the semifinals of the 2012 european short course championshi. Jul 27, 2021 · kira toussaint heeft op de olympische spelen niet voor een verrassing kunnen zorgen in de finale van de 100 meter rugslag. Kira toussaint is a dutch competitive swimmer who specializes in backstroke. De australische kaylee mckeown won de gouden medaille. Jul 23, 2021 · kira toussaint is in ieder geval helemaal verliefd op het pak dat ze magazine dragen in tokio en dat is goed nieuws! Helaas voor de zuiderburen is langplassen geen onderdeel op de spelen, anders had manneken pis al flink wat gouden medailles om zijn. Op 14 november 2020 zwom zij in boedapest het wereldrecord 50 meter rugslag. 17 hours ago · kira toussaint in olympische finale 100m rugslag.

Helaas voor de zuiderburen is langplassen geen onderdeel op de spelen, anders had manneken pis al flink wat gouden medailles om zijn. In the semifinals of the 2012 european short course championshi. Het goud ging naar de australische kaylee mckeown in 57,47. Team belgië krijgt steun van een wel heel bekende supporter. Finale 100 rug met kira toussaint.

Toussaint zwemt in Eindhoven Europees record op 50 meter ...
Toussaint zwemt in Eindhoven Europees record op 50 meter ... from stalbernoski.nl
Finale 100 rug met kira toussaint. Ze legde de afstand af in 59,11 seconden. Het goud ging naar kaylee mckeown in 57,37. Helaas voor de zuiderburen is langplassen geen onderdeel op de spelen, anders had manneken pis al flink wat gouden medailles om zijn. Het goud ging naar de australische wereldrecordhoudster kaylee mckeown in 57,47, voor kylie masse uit. Vandaag staat er bij het zwemmen in tokio onder meer de finale van de 100 meter rugslag voor vrouwen op het programma. "first of all, i want to give a huge congratulation to the amazing swimming of @dawson_kathleen,…" Team belgië krijgt steun van een wel heel bekende supporter.

In the semifinals of the 2012 european short course championshi.

Jul 27, 2021 · kira toussaint heeft op de olympische spelen niet voor een verrassing kunnen zorgen in de finale van de 100 meter rugslag. Vandaag staat er bij het zwemmen in tokio onder meer de finale van de 100 meter rugslag voor vrouwen op het programma. Het goud ging naar kaylee mckeown in 57,37. 18 hours ago · de nederlandse kira toussaint kwam in de finale van de 100 meter rugslag in actie op de olympische spelen in tokio. Kira toussaint is a dutch competitive swimmer who specializes in backstroke. In the semifinals of the 2012 european short course championshi. "first of all, i want to give a huge congratulation to the amazing swimming of @dawson_kathleen,…" De australische kaylee mckeown won de gouden medaille. Helaas voor de zuiderburen is langplassen geen onderdeel op de spelen, anders had manneken pis al flink wat gouden medailles om zijn. 16 hours ago · amstelveense kira toussaint zevende in olympische finale 100 meter rugslag. Kira toussaint is onze troef op dit onderdeel, maaike de waard werd in de halve finales uitgeschakeld. Ze legde de afstand af in 59,11 seconden. Kira toussaint ( amstelveen, 22 mei 1994) is een nederlandse zwemster.

Team belgië krijgt steun van een wel heel bekende supporter. Kira toussaint is a dutch competitive swimmer who specializes in backstroke. De australische kaylee mckeown won de gouden medaille. Kira toussaint is onze troef op dit onderdeel, maaike de waard werd in de halve finales uitgeschakeld. Kira toussaint ( amstelveen, 22 mei 1994) is een nederlandse zwemster.

Kira Toussaint eindigt als zevende in finale 100 meter ...
Kira Toussaint eindigt als zevende in finale 100 meter ... from images0.persgroep.net
Team belgië krijgt steun van een wel heel bekende supporter. Kira toussaint is onze troef op dit onderdeel, maaike de waard werd in de halve finales uitgeschakeld. Het goud ging naar de australische wereldrecordhoudster kaylee mckeown in 57,47, voor kylie masse uit. 16 hours ago · amstelveense kira toussaint zevende in olympische finale 100 meter rugslag. In the semifinals of the 2012 european short course championshi. Jul 27, 2021 · kira toussaint heeft op de olympische spelen niet voor een verrassing kunnen zorgen in de finale van de 100 meter rugslag. Kira toussaint is als zevende geëindigd op de 100 meter rugslag. De start van toussaint was prima en halverwege lag ze nog op de vijfde plaats, maar helaas kon ze dat niet vasthouden en finishte ze uiteindelijk als zevende.

Kira toussaint ( amstelveen, 22 mei 1994) is een nederlandse zwemster.

18 hours ago · de nederlandse kira toussaint kwam in de finale van de 100 meter rugslag in actie op de olympische spelen in tokio. De australische kaylee mckeown won de gouden medaille. Op 14 november 2020 zwom zij in boedapest het wereldrecord 50 meter rugslag. Vandaag staat er bij het zwemmen in tokio onder meer de finale van de 100 meter rugslag voor vrouwen op het programma. Ze legde de afstand af in 59,11 seconden. Het goud ging naar de australische wereldrecordhoudster kaylee mckeown in 57,47, voor kylie masse uit. Kira toussaint is als zevende geëindigd op de 100 meter rugslag. Het goud ging naar de australische kaylee mckeown in 57,47. In the semifinals of the 2012 european short course championshi. Kira toussaint is a dutch competitive swimmer who specializes in backstroke. "first of all, i want to give a huge congratulation to the amazing swimming of @dawson_kathleen,…" Team belgië krijgt steun van een wel heel bekende supporter. De zwemster tikte in de finale aan in 59,11 seconden.

Posting Komentar

0 Komentar